Testimonials – Hvad siger kunderne

“I min branche kan man godt komme til at overdrive lidt, men det gør jeg ikke her: Camilla er verdens bedste til det, hun gør.

Jeg ved det, for jeg har døjet med ryggen i mange år og har gået til alt hos alle, allevegne. Camillas viden om krop, styrke og balance er utrolig, og hun er noget så sjældent som både håndværker og magiker.

En vigtig advarsel til jer, der overvejer behandling hos Camilla: I bliver afhængige af det!

Jeg har ikke før overvejet at flytte til Fyn, men nu kunne jeg godt finde på det.”

Martin Krasnik

Chefradaktør, Weekendavisen

“For fem år siden begyndte jeg til Pilates hos Camilla. Jeg kan huske, at der blev reklameret med, at efter tredive gange ville man have fået en ny krop. Det lød jo mærkeligt, men det eneste mærkelige er, at det er sandt. Jeg er blevet stærk og bærer mig selv med en helt anden bevidsthed og balance.

Camilla er en uovertruffen lærer, hun får en til at gøre ting, man ikke vidste, man kunne. Det er min hjemmestrikkede teori, at hun har et egentlig røntgenblik, hvor hun ser ens krops styrker og skavanker, og derfor har jeg altid følt mig helt tryg ved at strække mig i alle ordets betydninger længere, end jeg egentlig troede, jeg kunne.

Man får lov til at arbejde, men der er masser af humør og energi omkring Camilla, hendes engagement er imponerende. 

Jeg kan kun sige: Tillykke Fyn, vi kommer til at savne hende. Helt vildt.”

Synne Rifbjerg

Journalist, Weekendavisen

Jeg tog kontakt til Camilla, da jeg efter nogle operationer bøvlede med en stram hofte og skævhed i mit bækken. Jeg havde ikke som sådan gener fra det, men ville gerne rette det op nu, så jeg ikke fik problemer med det i fremtiden. Jeg tog derfor kontakt til Camilla for at få hjælp til at blive “rettet” ud.

Camilla har i vores forløb ikke kun haft fokus på det problem jeg kom med, men har set min krop som en helhed og vi har derfor lavet øvelser for hele kroppen. Det viste sig at jeg er meget spændt og ufleksible i min ryg, hvilket hænger godt sammen med mine problemer ved mit bækken. Efter hver gang er jeg gået derfra med en følelse af at være mindre spændt og mindre skæv i min krop.

Efter blot et par måneder er mit bækken nu lige og min hofte er stort set ikke stram mere. Jeg er så glad for Camillas hjælp og det hensyn hun har taget mht. hvad min krop kan og ikke kan. Jeg vil uden tvivl anbefale Camilla til alle der har et konkret problem eller til dem som gerne vil lære deres krop bedre at kende.

Jeg var så heldig, at min sundhedsforsikring har givet tilskud til fysioterapi hos Camilla.

Helena

“I 10 år har jeg trænet Pilates privat hos Camilla, og det har været fuldstændigt livsændrende for mig.

Jeg havde rygproblemer og ville gerne have mere styrke i min ryg og i min krop generelt og startede hos Camilla og har trænet hos hende siden da.

Camillas enorme erfaring, detaljefokus, kropsforståelse og evne til at tilpasse og formidle træning efter behov og skavanker er enestående.

At Camilla også har en baggrund som fysioterapeut gør, at hun kan vejlede på et dybere og bredere plan end blot øvelserne inden for Pilates, og det har været en fantastisk hjælp for mig.”

Trine Lai

IT-udvikler

“Jeg har trænet pilates med Camilla i næsten 15 år. Både privat og på hold. Inden da, lavede jeg intet, bortset fra Yoga.

Hun er den bedste pilates instruktør man kan tænke sig. Jeg har fået en helt ny krop. For 15 år siden havde jeg forskellige småskavanker, som alle andre. Men nu, selvom jeg er langt over pensionsalderen, har jeg ingen problemer med noget som helst. Jeg har muskelmasse som en langt yngre person, – det ved jeg, fordi det er blevet testet. Min kropsholdning er der fuldstændig rettet op på, – og jeg kunne egentlig blive ved.

Det eneste møgirriterende  er, at Camilla forlader København til fordel for Fyn. Det kan jeg godt være lidt sur over🥰

Lisbeth Hekscher

Zoneterapeut

Camillas dedikation og passion for pilates er tydelig, og det ses i resultaterne. Som uddannet fysioterapeut og Reformer Pilates instruktør har Camilla en dyb forståelse for kroppens bevægelse og styrke.

Hendes fokus på detaljer og evne til at levere høj kvalitet gør hende til en ægte pilates GURU. Efter blot en måneds træning hos Njord Pilates kan jeg allerede mærke, hvordan min krop bliver smidigere og stærkere. Det er især bemærkelsesværdigt, da jeg tidligere har oplevet store smerter på grund af lupus og arthritis. Nu føler jeg mig 10 år yngre og er helt smertefri.

Pilates Reformer er ikke blot effektivt, men også en sjov træningsform. Takket være Camillas ekspertise og Njord Pilates’ tilgang til træningen får du en oplevelse, der både udfordrer og glæder dig. Det er fantastisk at se, hvordan Njord Pilates har bragt Reformer-træningen til Sydfyn, og det er takket være Camilla, at du kan nyde alle fordelene ved denne træningsmetode.

Gina