“Efter to store brud på bækkenet, i en rideulykke for to år siden, har jeg døjet med gangbesvær og daglige smerter. I vinter tog jeg alligevel på skitur med min familie, men desværre faldt jeg og fik et brud på skinnebenet og rev et korsbånd over.
 
Efter mine skader har jeg haft rigtigt mange smerter og besvær med at gå, og det har især kunnet mærkes på ryggen.
 
Camilla foreslog mig, at jeg sideløbende med min genoptræning hos fysioterapeuten, skulle tage nogle privattimer i pilates i en periode, og samtidig træne hjemme med Pilates Cph´s online-træning, hvor de tilbyder rigtig gode, pædagogiske videoer til alle niveauer.
 
Jeg træner det, der hedder Rygtræning niveau 1 – nu træner jeg online hver dag, sideløbende med mine privattimer, og jeg har, for første gang i årevis, oplevet smertefrihed i ryggen. En helt ny verden er åbnet for mig, og jeg er blevet bidt af Pilates.
 
Instruktørerne, der altid møder mig med et smil og stor faglighed; det er tydeligt, at de ved, hvad de laver.
 
Mit næste mål er at starte på holdtræning, og jeg har netop tilmeldt mig deres Rehab Pilates.“
 
Tine Brinkenfeldt, selvstændig