Njord Pilates Instruktøruddannelse

 

Hos Njord Pilates og Pilates Cph tager vi kommende instruktører seriøst. Effektiv og korrekt pilates handler om de små detaljer, og derfor indebærer en god uddannelse, at du lærer at forstå øvelserne og analysere kroppens bevægelser. På den måde bliver du i stand til at korrigere og guide dine elever relevant og hensigtsmæssigt.

Undervisere og grundlæggere af uddannelsen:
Camilla Bækholm: Uddannet fysioterapeut samt klassisk og moderne pilatesinstruktør ved blandt andre Power Pilates og Kathy Grants Heritage Training.
Gitte Peirano: Uddannet afspændingspædagog samt klassisk og moderne pilatesinstruktør ved blandt andre Power Pilates og Kathy Grants Heritage Training.

Vi er internationalt certificeret (NCPT- Nationally Certified Pilates Teacher) hos den amerikanske organisation NPCP – National Pilates Certification Program, der garanterer den højeste internationale standard indenfor pilatesuddannelser.

Vi har uddannet instruktører i 15 år, og vi sikrer dig den viden, selvtillid og de praktiske kvalifikationer, der skal til for at kunne varetage kvalitetsundervisning i pilates på hold.

Kvalitet og integritet

Joseph Pilates uddannede to instruktører, som dermed blev de eneste to, der kvalificerede sig til at videreføre hans træningsmetode. Den ene af dem, Kathy Grant, danner basis for uddannelserne hos Njord og Pilates Cph gennem tætte mentorskaber med hendes elever (2. generations undervisere) Cara Reeser og Maria Earle. For os er det nemlig vigtigt at sikre dig den ypperste kvalitet og at videreføre arven efter Joseph Pilates så korrekt som muligt.

Gennem hele forløbet vil du blive undervist af de to ejere og stiftere af Pilates Cph: Gitte Peirano og Camilla Bækholm

Du er meget velkommen til at komme forbi og få en snak med os om uddannelsen. Skriv til info@njordpilates.dk, så finder vi et tidspunkt, der passer.

Pilatesinstruktør

Vær opmærksom på, at du som lønmodtager måske kan gøre brug af den såkaldte “lønomlægning” og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde, og du skal leve op til visse krav. Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger.

Har efterhånden en del certifikater, men det her betyder ekstra meget. Bl.a. fordi pilates formår at skabe en forbindelse til min dans, til TRX og alle de andre træningshold jeg elsker at træne og undervise i… Min core-træning har aldrig været så intens, som den er nu. Og det er takket være Gitte og Camilla fra Pilates Cph, som har åbnet en dør til en ny, intens og spændende verden.

Anne Juhl

Hvis du virkelig vil have en seriøs pilates uddannelse, så er det her du skal uddanne dig. I dag, 4 mdr. efter min uddannelse, har jeg pilates-hold i klassisk Matwork, gravid-pilates og efterfødsels-pilates.

Alexandra

Comprehensive Cph™ 

Comprehensive Cph™ instruktøruddannelsen er en fuld certificering i at undervise på alt pilatesudstyr på alle niveauer.

Det får du med Comprehensive Cph™

 • Kompetencer til at undervise over 500 variationer af øvelser fordelt på Matwork, Reformer, Tower (herunder Springboard) Cadillac, High Chair, Wunda Chair, Baby Barrel, Spine Corrector, Ladder Barrel, Ped-o-Pull og Magic Circle
 • Du lærer at sammensætte et optimalt træningsprogram, som tager højde for dine deltageres individuelle forcer og udfordringer
 • Nødvendigt pædagogisk værktøj og vigtige undervisningskompetencer
 • Grundig forståelse for anvendt anatomi og biomekanik
 • Gennemgang af de mest almindelige specielle forhold (scoliose, diskusprolaps, osteoporose mm.)
 • Masser af træning og fordybelse i egen krop
 • Undervisningsmateriale: Comprehensive Cph™ manual*
 • Undervisningspraktik
 • Mulighed for at tjene penge under uddannelsen
 • Mulighed for egentræning i studiet
 • 10 klip til Pilates på hold – Matwork og Reformer (værdi 1.250 kr.)

 

Du er altid velkommen til at komme og få en snak med os om uddannelsen. Skriv til info@njordpilates.dk, så finder vi et tidspunkt.