Pilates på hold

Er du nybegynder eller øvet, kvinde eller mand, har du specifikke behov? Vi har hold på alle niveauer og selvfølgelig også et, der passer til dig.

Med det bedste fra klassisk og moderne pilates, får du målrettet træning til hele kroppen, så du efter hver eneste time, vil føle dig stærkere, mere bevægelig og friskere.

Hold og niveauer

PILATES BASIC
Dette hold giver dig alt det, du har brug for, når du vil lære at træne pilates. Timerne er bygget op med en del. Timen er for alle, og vi anbefaler, at du fortsætter på Pilates Basic, til du føler dig sikker på vores principper, og genkender grundøvelserne.  

REFORMER FLOW
En ren refomer-time med fokus på at udnytte fjedermodstanden til at styrke muskler, knogler og led. Timen er for let øvede og øvede.

MATWORK FLOW
Matwork-pilates giver dig en unik grundstyrke, samtidig med, at du forbedrer din bevægelighed betydeligt. Det er i høj grad træning, der giver velvære og kropsbevidsthed, samtidig med, at du får tonet hele kroppen. Timen er for dig, der har været på Pilates Basic.

 

Jeg har altid troet, at pilates var det kedeligste i verden. Jeg må sige, at jeg har taget grundigt fejl. Efter den første prøvetime var jeg overhovedet ikke i tvivl. Det er den motionsform jeg skal dyrke!!!

Lisbeth Hecksher

zoneterapeut