Online træningsprogrammer

Vi har udviklet online træningsprogrammer i samarbejde med Pilates Cph. Du kan få Njord Pilates helt hjem i stuen. Vi giver dig ubegrænset adgang, så du kan træne, når det passer dig.

Online træningsprogram  – Basis træningspakke – 3 måneder

Vil du have Njord Pilates med hjem? Det koster dig bare 149 ,-

Du får 24 træningsvideoer. Det er alt hvad du behøver, for at få det optimale udbytte af din træning.

Fysioterapeut og pilatesinstruktør Camilla Bækholm og afspændingspædagog og pilatesinstruktør Gitte Peirano har udviklet materialerne sammen.

Med denne online træningspakke får du bl.a.:

  • Intro til pilates
  • Basic pilatesprogrammer
  • Pilatesprogrammer for øvede
  • Pilates for mænd
  • Øvelser for skulder og nakke
  • Lækker massage med tennisbolde
  • Yoga
    Og mange flere videoer.

Det du selv skal bruge:  En måtte, et håndkæde, to vandflasker, to tennisbolde, (evt. en foamroller).

Pilates for gravide

Online træningsprgram – Gravidtræning  – 7 måneder

Du kan få fri adgang til gravidtræning for 199,-

Træn dig til en unik oplevelse af øget velvære og træning under din graviditet, så du kan komme i bedst mulig form til fødslen. Som gravid er det vigtigt at fortsætte med at bevæge din krop, men det kræver også at du lærer din “nye krop” at kende, og derfor bør alle skridt i processen tage udgangspunkt i et ‘begynder-mindset’.

Vores online graviditetsvideoer er skabt af fysioterapeut Camilla Bækholm og afspændingspædagog Gitte Peirano, som tilsammen har mere end 20 års erfaring i at hjælpe kvinder til øget velvære og tryghed under deres graviditet. Med vores faglige baggrund og erfaring, giver vi dig de bedste forudsætninger for at komme godt og sikkert i gang med træning hos Njord Pilates.

Vi anbefaler at du træner efter vores videoer 3-4 gange om ugen.

Alt hvad du behøver er: en måtte, et håndkæde, to vandflasker og to tennisbolde. Giv din krop og dit velvære det bedste, og prøv vores gravidtræning i dag.

Efterfødselstræning – online

Njord Pilates tilbyder online efterfødselstræning, så du kan komme i form efter fødslen i komforten af din egen stue. Vores efterfødselstræning er udarbejdet af fysioterapeut Camilla Bækholm og afspændingspædagog Gitte Peirano, som sammen har grundlagt Pilates Cph i København. Gennem mere end 15 år har vi hjulpet adskillige kvinder tilbage i god og stærk form efter fødslen, og med vores faglige baggrund og erfaring kan vi give dig de bedste forudsætninger for at komme godt og sikkert i gang med træningen.

Du får:
Med vores online efterfødselstrænings-forløb får du relevant viden om kroppens behov efter fødslen, en grundig introduktion til pilates, inspirerende videoer og et program, som du kan træne med din baby. Du får også adgang til vores efterfødselsvideoer i hele 7 måneder for kun 199 kr.

Vi anbefaler, at du træner efter vores videoer 3-4 gange om ugen, og alt hvad du behøver er en måtte og en stol. Giv din krop og dit velvære det bedste, og prøv Njord Pilates’ efterfødselstræning i dag.

 

 

 

DU FÅR:

7 måneders ubegrænset adgang til træningsvideoerne.

Pris 199 kr.

Du skal bruge:
En yogamåtte,  en pude.

Rygtræning – online

Ondt i ryggen? Fysioterapi i kombination med pilates er den bedste kombination – og løsning for dig.

Vores rygtræning er udarbejdet af fysioterapeut Camilla Bækholm og psykomotorisk terapeut Gitte Peirano, som sammen har grundlagt Pilates Cph i København. Gennem mere end 15 års erfaring har vi hjulpet adskillige kvinder tilbage i god og stærk form efter fødslen, og med vores faglige baggrund og erfaring kan vi give dig de bedste forudsætninger for at komme godt og sikkert i gang med træningen.

Pakken indeholder 8 træningsvideoer. Du vil få effektiv træning af ryg og mave, samt grundig vejledning i, hvordan du skal bruge din ryg. 

 

Vi ønsker at du nemt og sikkert kan få en ryg der arbejder med, og ikke imod, dig. Derfor har vi udviklet denne online træning. Programmerne starter blidt ud, og bliver gradvist mere krævende i takt med at din ryg og din core bliver stærkere. Du får selvfølgelig grundig introduktion, og gode forklaringer på dine øvelser undervejs.

Det er en god idé at du dedikerer noget til til introduktionen. Herefter anbefaler vi, at du træner hvert program i et par uger, inden du går videre til næste niveau. Kan du træne minimum tre gange om ugen vil det give det bedste resultat. 

Rygtræningen henvender sig til alle med lette til moderate rygproblemer.

DU FÅR:

4 måneders ubegrænset adgang til træningsvideoerne.

Pris 199 kr.

Du skal bruge:
En yogamåtte, to vandflasker.

Testimonials

Jeg er vild med jeres online træning! De har god varighed og det er nemt og overskueligt for mig, at få trænet midt i hjemmeskole og hjemmearbejdsplads. I er som altid gode til at guide og tale mig igennem træningen. 

Anja Skjellerup-Munkholm

“Jeg får virkelig ondt i ryggen, når jeg ikke træner. Sagt på en anden måde: Jeres rygprogram har en meget positiv effekt på mig, hvis jeg træner løbende (…) virkelig skønt at have jeres træning til rådighed. Det er mit krydderi i hverdagen for tiden :-)”

Stine Hundahl-Villadsen