Sygesikring Danmark giver tilskud til genoptræning med fysioterapeut

Du får tilskud til fysioterapi, hvis du er medlem af Danmark, ligesom mange sundhedsforsikringer dækker en del eller hele din behandling eller genoptræning.

Genoptræning og privatundervisning

Genoptræning

Hos Njord Pilates Studie tilbyder vi et helhedsorienteret træningssystem, og med baggrund i fysioterapi kan Camilla målrette din genoptræning ud fra en faglig vurdering. Dit fysioterapi-forløb vil altid tage udgangspunkt i dine skader,men du får samtidig en vurdering af specifikke årsagssammenhænge og et fyldestgørende træningsforløb. Du får altså det bedste af to verdener. Husk at kontakte din syge- eller sundhedsforsikring. Der er stor sandsynlighed for, at du kan få tilskud. Vil du hellere træne på hold, er vores restorative hold en mulighed. Træningen er her mere rolig og hensynstagende end på de resterende hold. Der er dog ikke tale om individuel genoptræning, men en holdtræning, som giver mulighed for at have mere ro til at fokusere på dine udfordringer, og et supplement til individuel træning.

Privatundervisning

Er dit ønske at træne ultra effektivt og med fuld opmærksomhed på dine mål, kan du vælge privattimer. I privatundervisningen vil du drage fordel af alt det unikke udstyr, Joseph Pilates skabte med henblik på at kunne målrette og effektivisere træningen fuldstændigt, for eksempel Ladder Barrel, Trapeze Table, Wunda Chair, Spine Corrector og Pedi Pole.