Bliv instruktør i basic pilates med Matwork Cph™ fra Pilates Cph 

  • Vil du være den instruktør, eleverne vender tilbage til?

  • Har du drive og interesse for kroppen?

  • Vil du undervise professionelt i pilates?

Som matwork-kursist lærer du, hvordan du guider dine egne elever gennem alle niveauer af Pilates Matwork. Du får en helt ny forståelse for kroppens mekanismer til glæde for dig selv – og de elever, du vil leve af at undervise.

Pilates Cph – instruktøruddannelser af International standard

Vores undervisere er blandt landets dygtigste og højst certificerede. Sammen med vores mentor Cara Reeser, der er international pilates-ekspert, har vi sammenstykket Matwork Cph™ instruktør-uddannelsen, så den lever op til både internationale standarder og pilates-traditioner.

Som Matwork Cph™instruktør får du:

– certifikat på at du er instruktør i Pilates Matwork
– teknikker til at undervise i klassisk og contemporary Pilates
– anvendelig viden om kroppens anatomi og biomekanik
– let forståelige og effektive metoder til at hjælpe dine elever på alle niveauer
– gennemarbejdede pædagogiske principper, der gør det nemt og sjovt for dig at undervise superdygtigt og kompetent

Hør kursister og instruktører fortælle om deres oplevelser med Matwork Cph™ fra Pilates Cph:

Det siger vores kursister:

Matwork-uddannelsen hos Pilates Cph er nok det bedste, jeg nogensinde har gjort for min krop. Min træning er bare blevet 100 gange bedre – og uddannelsen har klædt mig perfekt på til at undervise i pilates matwork på alle niveauer.
Neel Rønholt

Skuespiller og Matwork Cph™ kursist i 2015

Med et stort fokus på anatomi, korrekt træning/kropsholdning og skadeforebyggelse lærte jeg under uddannelsen at optimere mit virke som fitness-instruktør. Kan varmt anbefale uddannelsen – uanset om det er for selv at undervise, eller til egen træning
Benjamin Christensen

TRX instruktør og Matwork Cph™ kursist i 2015

Jeg kan varmt anbefale Matwork Cph™ til nye såvel som uddannede instruktører, og til dig som ønsker enten at blive bedre til at dyrke Pilates, eller til at opnå større kropsforståelse og kontrol, og dermed bedre mobilitet.
Anne Mette Frandsen

Pilates instruktør og Matwork Cph™ kursist i 2014

Uddannelsen har givet mig alt det, jeg håbede på og langt mere! Jeg er så taknemmelig for at bringe denne uddannelse med ud i mit arbejde som fysioterapeut, personlig træner og holdinstruktør. Men også i min egen træning og i hverdagen.
Ida Bentholm

Fysionterapeut og Matwork Cph™ kursist i 2016

Det får du på Matwork Cph™:

Den dybe kropsforståelse

Matwork Cph™ giver dig viden, der sætter dig i stand til at gøre dine elever stærkere, sundere og mere harmoniske.

Forskningsbaserede metoder

Alle metoder, teknikker og øvelser på Matwork Cph™ er forskningsbaserede og nemme at gå til.

PMA certificerede undervisere

Du bliver undervist af PMA-certificerede instruktører – det højeste, internationale kvalitetsstempel for pilates-instruktører.

Hvorfor vælge en Matwork Cph™ uddannelse?

1. Der er bud efter dig

Du kan bruge din Matwork Cph™ uddannelse uanset hvilken type af funktionel træning, du ønsker at undervise i. Om du er afspændingspædagog, fitness-instruktør eller yoga-instruktør, så er pilates en træningsform i vækst. Flere og flere danskere træner systemet, der styrker kroppen og forebygger alle typer af træningsskader.

2. Tilmeld i dag – betal kun første rate

Matwork Cph™ er en investering i din nye levevej som professionel pilatesinstruktør. Uddannelsen koster 11.995 kr, som du kan betale i tre rater á 4000 kr. Ved tilmelding behøver du kun betale den første rate.

3. Dit springbræt til at blive den bedste pilatesinstruktør

Når du har gennemført Matwork Cph™ og gjort dig dine egne erfaringer med at undervise dine elever i pilates på gulv, kan du vælge at tage vores Comprehensive Cph™ overbygning, der er rettet mod pilates på udstyr – fx reformer, cadillac, ladder barrel eller wunder chair.

Sådan er din instruktøruddannelse opbygget:

1. Modul: Grundforståelse og mind set

Her lærer du baggrunden for Matwork-systemet, funktionel biomekanik og metoder, der gør dig til en bedre underviser inden for alle funktionelle træningsformer.

2. Modul: Klassisk pilates-teknik

Du får øvelser i teknikker, undervisningspraktik og anvendelig anatomi. Vi gennemgår øvelserne og afprøver teknikkerne i praksis, så du bliver helt fortrolig med din nye viden.

3. Modul: Putting it all together

Du lærer advanced-øvelser og arbejder på at reflektere på det, du har lært. Du øver din undervisning, så du er klar til at dine egne pilateselever og -hold.

Om Pilates Cph

pilatesTræn i lækre, lyse lokaler 100 meter fra Nørreport.
Fra sveddryppende pilates på reformer og tower til efterfødselstræning og pilates for gravide. Hos Pilates Cph tilbyder vi alt inden for pilates. Vi underviser og genoptræner alle fra topatleter til mennesker med almindeligt ondt i ryggen eller andre hverdagsgener. Vi er efterspurgte og vores kunder bliver ved med at vende tilbage. Du er altid velkommen til at sende os en mail, ringe eller se mere på pilatescph.dk

Pilates Cph, Nørregade 26 B, 1165 København K
Telefon: 20 20 00 20 (ikke sms)
Mail: info@njordpilates.dk

Gitte PeiranoGitte Peirano er ejer og stifter af Pilates Cph. Oprindeligt uddannet afspændingspædagog og har undervist i Pilates siden 2004. Fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates med overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” og er PMA-certificeret.

Se mere på pilatescph.dk

Camilla BækholmCamilla Bækholm er ejer og stifter af Pilates Cph. Uddannet fysioterapeut og mere end 20 års erfaring med fysisk træning – de sidste 12 med pilates. Fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates med overbygningen “the Kathy Grant Heritage Training” og PMA-certificeret.

Se mere på pilatescph.dk

Har du spørgsmål?

Det håbede vi også! Se svar på de mest almindelig spørgsmål herunder – og husk du er altid velkommen til at tage fat i os på: info@njordpilates.dk

Hvad kræver det at blive optaget på Matwork Cph™?
Ikke så meget! Det vigtigste er, at du har lyst og drive til at blive den bedste instruktør! Vi anbefaler dog, at du tager minimum 10 holdtimer i et anerkendt klassisk pilatesstudie, før du melder dig til Matwork Cph™. Som kursist forpligter du dig desuden til at øve gennem hele forløbet – og så er der selvfølgelig også mødepligt under hele uddannelsen.
Hvad koster Matwork Cph™?
Uddannelsen til instruktør i grundlæggende pilates koster 11.995,- som dækker 65 undervisnings- og øvelsestimer, alle kursusmaterialer og fri træning i Pilates Cph under hele forløbet. Du kan vælge at betale uddannelsen i tre rater af 4000 kr. Ved tilmelding betaler du kun første rate.
Hvad er matwork? Og hvornår starter næste hold?
Matwork er en fælles betegnelse for grunduddannelsen i pilates – også kaldet ‘pilates på gulv’. Vi starter nye Matwork Cph™ hold to gange årligt: I marts og i september. Pladserne udbydes efter først-til-mølle-princippet.
Kan jeg arbejde ved siden af uddannelsen?
Ja! Uddannelsens tre moduler er netop lagt over tre weekender, så vores kursister kan passe deres arbejde samtidig med, at de tager Matwork Cph™.
Er Matwork Cph™ anderledes end matwork hos andre udbydere?
Vores Matwork Cph™ er tilrettelagt i samarbejde med en af verdens højst certificerede Pilates-instruktører, amerikaneren Cara Reeser. Når du vælger kursusudbyder, bør du altid gå efter certificerede undervisere med dokumenteret erfaring, da kvaliteten hos flere udbydere kan svinge meget. Med PMA-certificeringer og sammenlagt 25 års erfaring er vi hos Pilates Cph blandt branchens absolutte sværvægtere.
Jeg er klar – hvad gør jeg?
Skriv til os på info@njordpilates.dk. Så finder vi en tid til en gratis prøvetime og en personlig samtale, hvor du får lejlighed til at tale uddannelsen igennem med en af vores instruktører.

Bliv pilatesinstruktør fra Pilates Cph

Book GRATIS prøvetime og personlige samtale i dag
Pilates Cph, Nørregade 26b, 1165 København K
Tlf. 20 20 00 20 | info@njordpilates.dk